Mopperunda i Vetlanda

Mopperunda i Vetlanda

Publicerad

I dag blev det ett litet stopp i Vetlanda och VMCK Kolvbultarnas mopperunda.

Ett trettiotal mopedister slöt upp till starten på Stora Torget i Vetlanda när VMCK Kolvbultarna körde en av sina mopperundor. Denna gång blev det en cirka tre mil lång runda. Ett gemensamt stopp gjordes längs där den medhavda fikan avnjöts. Rundan fortsatte och avslutades vid den gamla banvaktarstugan i Ekenässjön där det bland annat var loppis och en liten utställning med några av klubbmedlemmarnas veteranmopeder/motorcyklar.

En liten film från starten finns på vår facebooksida – se länken medan.

Länk: VMCK Kolvbultarnas mopperunda – starten

Visst är det en Dakota.

Compact med barnsadel - alla ska med. En grymt snygg Gilera skymtade också i startfältet.

Par i patinerat - en Husqvarna Roulette och en King med Victoriamotor.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Fredagsfilmen: Nynäsmacken Bromölla 1956

11 kommentarer

Andercz: Jag tror det var ungefär 1974 som bensinpriset gick över en krona litern.. En snabb Googling ger vid handen följande: Så mycket kostade bensinen 1950-2018 i dagens penningvärde År Snittpris...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2022-02

  • Classic Motor 2022-01

  • Classic Motor 2021-12

  • Classic Motor 2021-89

  • Classic Motor 2021-11

  • Classic Motor 2021-10

  • Classic Motor 2021-09

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206