Mer återkoppling på Fråga Experten

Mer återkoppling på Fråga Experten

Publicerad

Fråga: Hej, hej. Detta är egentligen ingen fråga expertenfråga men kanske ändå… Ibland när jag läser frågorna blir jag lite frustrerad eftersom jag sitter på ett svar men vill ha lite mer information om problemet. Då skulle jag tycka det var bra om man visste ungefär var i landet en frågeställare finns, kanske kunde man rent av åka dit, titta och hjälpa till fast jag åker ju inte gärna runt hela landet :-)

En annan idé som jag tycker vore bra det är att när problemet är löst att man lägger upp lösningen här så skulle man efter ett tag ha en rätt bra kunskapsbank utöver era ibland väldans ingående kunskap :-)

Mats på Wingen

 

Svar: Hej Mats. Jag håller med fullständigt. Sedan kan det ju vara så att alla inte vill avslöja på nätet var de bor, men en grov uppgift som närmaste stad eller län vore bra om vi ska kunna rekommendera exempelvis en affär eller verkstad nära frågeställaren.

Jag brukar be om feedback/återkoppling eftersom det är intressant att få reda på vad som var felet och hur det löstes.

Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar i fältet nedan.

Jim Lundberg

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Nostalgi: Mopedrallykavalkad - BILDEXTRA

3 kommentarer

Jim Lundberg: Och i Vännäs 2017 körde alla med Triboron i tanken! :P

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

  • Classic Motor 2020-04

  • Classic Motor 2020-03

  • Classic Motor 2020-02

  • Classic Motor 2020-01

  • Classic Motor 2019-12

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842