Hur många Renault 4CV?

Hur många Renault 4CV?

Publicerad

Fråga: Går det att ta reda på hur många Renault 4cv det såldes i Sverige när de var nya? Hur många kan det finnas kvar i registret idag?

Andreas

Svar: Givetvis går det, men jag gissar att det kräver en hel del detektivarbete. Börja med att kolla med Renault/Volvo om det finns något arkiv kvar. Möjligen finns det även siffror hos Renault i Frankrike. Gamla biltidningar hade ibland statistik över antalet sålda bilar året innan – det kräver förmodligen både många timmars letande och en del tur för att få fram uppgifterna. Ja det finns säkert fler sätt att spåra hur många som såldes nya. Hur många det finns kvar i registret idag är däremot enklare. Skicka in din förfrågan till fordonsurval [snabel-a] transportstyrselsen.se

Robert Gustavsson

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Byta framgaffel på krockad Husqvarna Roulette

5 kommentarer

Jim Lundberg: Det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder! :) Så sade min morfar som körde moped året om till och från jobbet i 14 år.

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-12

  • Classic Motor Album Moped

  • Classic Motor 2019-11

  • Classic Motor 2019-10

  • Classic Motor 2019-09

  • Classic Motor 2019-08

  • Classic Motor 2019-07

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842