Var hittar man Jims Stora Tvåtaktsboken del 1?

Var hittar man Jims Stora Tvåtaktsboken del 1?

Publicerad

Fråga: Hej Jim. Här kommer en märklig fråga som du kanske kan hjälpa mig med, eller kanske ge tips. Min far har hela livet skruvat jänk, men för två veckor sedan gjorde han sin sista steloperation i händerna, och därmed blir det aldrig mer skruvning med gamla bilar om inte jag är med och hjälper till. Han är så j@vla rastlös stackarn, och har nu gått och blivit med en festlig gammal moppe.

Här nånstans kom jag på att jag ville ge honom en uppmuntringspresent i form av dina böcker. Problemet är bara att nummer ett är slutsåld precis överallt. Har du något tips vart sjutton jag kan komma över en så jag kan överraska pappa? Håller tummarna, och tack på förhand.

/Tina Lee

 

Svar: Vi har nyligen fått beskedet att Stora Tvåtaktsboken, del 1, kommer att nytryckas. Något datum är ännu inte satt, men den ska finnas i vår shop och förhoppningsvis även ute i bokhandeln innan jul.

Närmare info kommer här på hemsidan så fort vi själva vet.

Jim Lundberg

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Får jag montera sidvagn?

3 kommentarer

mekgoran: jb 128 borde vara den perfekta hojen för sidovagn, bra vrid, urstark ,m.m.

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-12

  • Classic Motor 2020-11

  • Classic Motor 2020-10

  • Classic Motor 2020-09

  • Classic Motor 2020-08

  • Classic Motor 2020-07

  • Classic Motor 2020-06

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842