Classic Motor Veterama ångar på

Erling Carlsson tar med sig sin Stanley Steamer (se Classic Motor nr 1-2013) till utställningshallen. Lars Öhman kommer däremot att deltaga i rallyt ”Ö-resan” med sina stora, öppna Cottereau 1906. Vi får hoppas att det inte snöar…

– Det ser bra ut för rallyt. Det är redan cirka 45 deltagare. Förutom Cottereau:n är det några T-Fordar anmälda. Och modernare förstås, ett par Jaguar E-type, ett par M-B Pagoda, MG TD, Fiat 850 med flera, berättar rallygeneralen Anders Odéen.

Rallyt startar vid Frihamnshallen vid tiotiden och efter en tur på Lidingö blir det prisutdelning inne i hallen. Tänk på utstyrseln, Concours de Charme-pris kommer att delas ut.

Huvudsaken är ju marknaden, de flesta veteranmarknader arrangeras ju utanför Stockholm. Initiativet togs ju för att skapa en marknads- och mötesplats för Stockholms veterandiggare.

I skrivande stund fylls marknadsplatserna på i jämn takt.

– Intresset är stort, och antalet säljplatser begränsat, men ännu finns det platser kvar. Så det är först till kvarn som gäller, påpekar Mats Älfvåg som tar emot anmälningar, så här en månad innan evenemanget äger rum.

Länk: Veterama

Classic Motor Veterama ångar på
Cottereau 1906 – laddad för veteranrally i aprilväder.
Rulla till toppen