Tjolöholm 2020: Nytt datum

Tjolöholm Classic Motor brukar öppna säsongen för entusiastfordon genom att hållas i mitten av maj, men i år flyttas träffen fram till den 14 juni. Alla klubbar och anmälda utställare kommer att kontaktas av arrangören under denna vecka.

Förutom det ändrade datumet kommer träffen att vara precis som tidigare planerat och nyheter för 2020 är bland annat att finbilsparkeringen är tillbaka igen.

-Besökare har efterfrågat det och nu viker vi ett område för extra fina bilar som inte är med i utställningen, säger träffgeneralen Christer Olsson.

Fler tvåhjulingar både i form av mopeder och motorcyklar kommer att finna på plats och det blir även medverkan av flera museer, exempelvis Monarkmuseet.

-Flygshowen hoppas vi kommer att utökas i år, liksom att vi arbetar för att marknaden ska få fler kvalitetsknallar som säljer fordonsdelar.

Fler matställen och mer musik ingår också i planerna och det har även blivit klart att Volkswagen blir årets samarbetspartner. Dessutom fortsätter succén med tävlingsbilar i röda ladan.

-Det blir så många vassa bilar att ladan blir knökfull. För att alla ska kunna njuta av ljudet också kommer de att köra några vändor i solskenet – vi har givetvis beställt stålande sol hela dagen.

Länk: Tjolöholm Classic Motor

Scroll to Top