Anmäl dig till vårt nya rally.

Vi startar i Ronneby och kör till Emmaboda för ett litet lunchuppehåll.

Resan går sedan vidare via Lessebo och Växjö till folkparken Tyrolen i Blädinge som fortfarande ser ut som den gjorde på 1960-talet.

I Tyrolen fikar vi och har frivilliga aktiviteter som klassisk femkamp i folkparksstil, testa slänggungan, kika på radiobilarna eller varför inte gå på världens minsta folkparkmuseum?

När det sedan börjar kurra i magen blir det mat från Opelgrillen – en ombyggd Opel Rekord. Vi hinner också med prisutdelning för dagens frågesport samt folkets röst i vår Concours de Charme.

 

Anmälan

Antalet platser är begränsat till 50 bilar. Anmäl dig senast 31 augusti genom att skicka ett mail till classic@classicmotor.se. Skriv Tyrolen på ämnesraden.

Pris: 450 kronor per person inklusive frukostbuffé på Davids Kulle eller på Ronneby brunn, lunch på Hotell Amigo samt fika och grillbricka på Tyrolen.

Övernattning på Ronneby brunn eller Davids Kulle ordnar du själv genom att ta kontakt med respektive etablissemang. Ange Classic Motor när du bokar.

Först till kvarn…

Anmäl dig till vårt nya rally.
Lunch intas på Hotell Amigo med Bodega El Toro, ett märkligt stycke Gran Canaria med tyskt anslag mitt i Småland. Kanske är det sista chansen att se stället i sitt ursprungliga skick då en renovering är på gång.

Preliminärt tidsschema

10:00

Start från Ronneby Brunn, Ronneby

11:30

Lunch på Hotell Amigo i Emmaboda.

13:00

Start från Emmaboda

15:00-16:00

Målgång i Tyrolen i Blädinge

17:30

Prisutdelning

Anmäl dig till vårt nya rally.
Vilse i Småland? Nej men vi hoppas på ett annorlunda rally där vi passerar orter som Nävragöl, Sillhövda, Fiddekulla och Vissefjärda – bara för att nämna några.
Anmäl dig till vårt nya rally.
Dansrotundan finns kvar och är upplyst med kulörta lampor
Anmäl dig till vårt nya rally.
Rulla till toppen