Ny bok om renovering av mopeder!

Snart är den här – Classic motors nya bok om hur man renoverar sin moped. Förbeställ gärna!

Faktum är att boken inte ens är tryckt ännu, men det är bara en fråga om dagar nu. Vad är det då för bok? Under några år har vår medarbetare Jim Lundberg gjort långa artikelserier i tidningen Classic motor där tre olika mopeder har helrenoverats och där man fått följa renoveringen, bit för bit, tills mopeden är klar att tas i bruk.

Vi har nu sammanställt dessa artiklar i form av en bok på 171 sidor där man får följa renoveringen av en MCB E-Type från 1975, en Puch Dakota från 1974 samt en Zündapp KS 50 från 1970. Från vrak till renoverad moped. Allt är gjort i ”vanlig garagemiljö”, det vill säga på ett sätt som de flesta kan göra själv hemma i garaget. Din gamla moped får ett nytt liv. Cirkulär ekonomi när den är som bäst!

Jim visar steg för steg hur man tar isär, reparerar och sätter ihop mopederna med kameran i högsta hugg. Du som är trogen prenumerant har givetvis läst allt detta i tidningen, men nu kommer det samlat i bokform.

I skrivande stund har vi inget datum för när boken ligger på disk – eller går att beställa. Vi ber därför att få återkomma närmare om detta. Håll utkik här på vår hemsida och i tidningen. Priset kommer att ligga strax på under 200 kronor.

Vill du försäkra dig om ett exemplar? Skicka ett mail till classic@classicmotor.se och låt oss veta. Först till kvarn och upplagan är begränsad till 100 exemplar i första rundan.

Trevlig och hjälpsam läsning önskar redaktionen!

Rulla till toppen