Favoritverktyget

Mutterpickan är min bästa vän. I alla fall för tillfället. Tillsammans för vi en utnötningskampanj mot en fastrostad 27-millimetersmutter. Muttern sitter på axeln som fäster Lambrettamotorn vid ramen och den vill inte ge med sig. 24-millimeterskompisen i andra änden av axeln lossnade snällt men den större ger inte upp. Bara att det är två olika muttrar på axeln tyder på att någon tidigare ägare har gjort en Cajsa Warg. En annan ledtråd är de sju brickorna som sitter innanför den fastrostade muttern…

Så varje meksejour innehåller evighetsslingan: WD40 och vänta, channels.php composer.json composer.lock cookie_jar.txt db.php debug.php foo.err foo.out import.sh recipes.php series.sh src temp.json test.php vendor lite, WD40 och vänta, channels.php composer.json composer.lock cookie_jar.txt db.php debug.php foo.err foo.out import.sh recipes.php series.sh src temp.json test.php vendor lite. Som tur är finns det ju en del andra prylar att plocka med under tiden. Vartefter delarna kommer av från Li150 växer listan på delar som måste bytas ut. Och summan på raden längst ned i renoveringsbudgeten ökar hela tiden.

Annars går mycket av tiden åt till att fantisera om det garage som ska byggas under våren. Visserligen bara drygt 20 kvadratmeter men med lite planering ska det nog gå in en bil där. En liten. Brittisk.

Rickard

Rulla till toppen