Hemma från Örebro-marknaden

Antalet fynd på Classic Motor Marknad i Örebro i lördags var begränsat. Även om jag inte kom hem tomhänt. Olle Forslund från Laxå frestade med en PR-bild på en Vespa Elit från 1953. Tidigare har jag fyra stycken ur denna serie med fräsiga damer poserande på en Vespa. Men den Olle hade till salu var ytterligare en bild, så nu har jag fem ur samma serie. Undrar om det finns fler?

Mats Älfvåg, från Nacka som jag, var på plats och fick mig på kroken med ett exemplar av tidningen Fart från 1960. På omslaget är de två flygvärdinnor som sitter på varsin Vespa framför ett SAS-flygplan. Mycket vackert.

Några gummidetaljer till vajrar och fotstöd hittade jag hos en säljare som stod utomhus. Jo, ett par gummihandtag som kan passa till min FN 1928 dök också upp.

Jim ”Mekarhörnan” Lundberg som var med skulle inte köpa något. En cylinder och en nästan komplett JB-motor senare var det löftet brutet. ”Men motorn var ju så billig” lät det i försvarstalet.

Annars var det roligt att träffa gamla och nya bekanta i läsekretsen. Roligt att så många köpte vår nya DVD. För att kunna fortsätta göra sådana skulle vi dock behöva sälja ännu fler. Har du inte skaffat den ännu så är det hög tid. Gå in på vår webb-butik här bredvid.

Thomas

Rulla till toppen