Årsmodell och dekaler till Framoped M67

På skissen ovan ser man en streckad Victoriamotor, men modellen fanns även med Husqvarnamotor.

Årsmodell och dekaler till Framoped M67

Publicerad

Fråga: Hej. Jag har köpt en ny moped men vet inte vad det är för modell. När jag finkammat Google och hittar bara att det skulle kunna vara en Framoped M67.

Jag har lusläst hela stora mopedboken har jag ändå inte hittat just min modell. Det enda stället jag lyckats hitta är en likadan på är på Veteranmopeder.com men det finns inte mycket fakta om modellen där. Kan ni hjälpa mig med vad det är för modell och vilka år den producerades? Skulle ni sedan kunna hjälpa mig med var man kan hitta emblem till denna?

Mvh Magnus

 

Svar: Jag har väldigt lite information om denna mopedmodell. Bara skissen ovan. Framoped M67 hade Husqvarnamotor medan 43 hade en Victoriamotor. I övrigt vet jag inte mer så jag bollar över frågan till våra kunniga läsare.

När det gäller dekaler så kan du kolla med Auto Arkiv i Sunne (telefon 0565-137 80). Det finns nog fler aktörer i dekalbranschen idag – någon som vet mer?

Jim Lundberg

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Lifanmotor som tappat gnistan

15 kommentarer

Jim Lundberg: Hej! Det är kul med kunskap och att man byter erfarenheter men vi fick nyss in synpunkter från besökare som tycker att vissa trådar "kidnappas" och fylls med långa dialoger mellan ett fåtal...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-06

  • Classic Motor 2021-88

  • Classic Motor 2021-05

  • Classic Motor 2021-04

  • Classic Motor 2021-03

  • Classic Motor 2021-02

  • Classic Motor 2021-01

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206