Värde på Toyota

Värde på Toyota

Publicerad

Fråga: Min mamma har en gammal Toyota Corolla coupe ståendes här hemma. Det är årsmodell 1970. Då vi inte har så stor koll på just bilar skulle jag vara intresserad att höra om det ens finns någon marknad för en sådan bil och vad den i så fall kan tänkas ha för marknadsvärde.

Anna

Svar: Visst finns det en marknad för japanska bilar och en 1970 års modell är väldigt ovanligt. Som bekant värderar vi på Classic Motor inte fordon, och därför rekommenderar jag att du tar kontakt med en oberoende värderingsman, exempelvis genom din lokala handelskammare.

Ibland finns kunskapen också inom märkesklubbar men tyvärr finns ingen MHRF-ansluten klubb som inriktar sig på Toyota.

Är det sedan så att du/din mamma ska sälja den rekommenderar jag självklart Classic Motors gratisannonser. Du kan givetvis även lämna in den på en auktionsfirma som inriktar sig på bilförsäljning.

Lycka till

Robert Gustavsson

Länkar:

Sveriges Handelskamrar

Annonsera gratis i Classic Motor

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Hur fort går en Sachs 98 cc?

28 kommentarer

Jim Lundberg: Pinngasen var "ursprungsgasen" innan rullhandtaget slog igenom. Den gamle TT-föraren Stanley Woods som tävlade på 20- och 30-talet berättade att han fick sämre varvtider när rullgasen...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-08

  • Classic Motor 2021-07

  • Classic Motor 2021-06

  • Classic Motor 2021-88

  • Classic Motor 2021-05

  • Classic Motor 2021-04

  • Classic Motor 2021-03

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206