Kopplingsschema till Norsjö Packy II

Kopplingsschema till Norsjö Packy II

Publicerad

Fråga: Hej. Efter ovärderlig hjälp från Jim Lundberg vid en renovering av elsystem på tidigare mopeder vänder jag mig hit ytterligare en gång. Denna gång har jag en Norsjö Packy II (2) med årsmodell sent 1980-tal/tidigt 90-tal som ska återställas till funktionsdugligt originalskick under vintern, så nu är jag på jakt efter ett elschema/kopplingsschema till den.

Motorn är en Sachs 506/3BY. Mopeden är utrustad med alla möjliga moderniteter så som blinkers och bromsljus. Elledningarna på mopeden är i ett sådant skick att man tyvärr får anta att ingenting stämmer. Kan ni hjälpa mig att få tag i ett elschema till mopeden? Jag har letat med ljus och lykta, men har än så länge gått bet på det.

Tack på förhand

Mvh Robert

 

Svar: Jag har tyvärr inget schema till denna moped, men kolla med Rösebäckens Cykel och Motor som tagit över stora delar av Norsjös delar och tekniska data.

Jim Lundberg

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Rätt kulör till Puch Nevada

2 kommentarer

Jim Lundberg: Här är länken till Puchverkstans lacker. https://www.puchverkstan.se/?m=7&s=3&p=24 Nevadakulören finns där men tyvärr bara i vanlig sprejburk (enkomponent) eller som tvåkomponent i enliters...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2021-11

  • Classic Motor 2021-10

  • Classic Motor 2021-09

  • Classic Motor 2021-08

  • Classic Motor 2021-07

  • Classic Motor 2021-06

  • Classic Motor 2021-88

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206