Tjolöholm Classic Motor 30 år

Den 21 maj, om bara två månader, är det dags för Tjolöholm Classic Motor som i år fyller 30.

Platsen är som vanligt på fälten nedanför Tjolöholms Slott och en av de stora nyheterna i år är att de som ställer ut sina fordon har möjlighet att komma redan under lördagen den 20 maj. Under lördagen kan utställarna då få som bil fotograferad framför slottet och även få en värdering genom Bilwebauctions. Observera att lördagen endast är öppen för de som ställer ut sina fordon och inte för besökare.

Den riktiga utställningen hålls som vanlig på söndagen, den 21 maj. En nyhet för året är det så kallade A-fältet alldeles nedanför slottet är tillbaka där speciellt utvalda fordon ställs ut på ett både snyggt och besöksvänligt sätt och då ge en känsla av Pebble Beach. Röda Ladan kommer som vanligt att vara välfylld och där kommer bland annat en sprillans ny Koenigsegg Gemera att visas upp (bilden nedan).

Förutom alla utställda fordon blir det i vanlig ordning både musik och gott om mat och ingen Tjolöholm Classic Motor är väl komplett utan en flygförevisning? Det blir en sådan även 2023, jubileet till ära med JAS 39 Gripen.

I år hoppas vi på Classic Motor även att kunna visa upp vårt projekt Grisen i säcken, en trehjulig Reliant Super Robin från 1974.

Mer information om Tjolöholm Classic Motor 2023 finner ni i länken nedan.

Länk: Tjolöholm Classic Motor

Rulla till toppen