Tjolöholm Classic Motor 21 maj

Alla fält är öppna och nytt insläpp ska slopa köerna. Cirka 1 500 fordon kommer till Tjolöholm Classic Motor nu på söndag, den 21 maj. Redaktionen är på plats med bland annat en Volvo PV och Projekt TC.

Säsongen startar för många nu på söndag för då är det Tjolöholm Classic Motor. I år blir det extra festligt då evenemanget firar 30 år, redan 1993 var vi igång, och för att fira detta öppnas alla fält upp vilket ger mer plats än de senaste åren. Cirka 1 500 fordon kommer att finnas på plats och mellan 60 och 70 olika klubbar kommer att finnas representerade. En annan stor nyhet i år är att köerna förhoppningsvis uteblir tack vare ny logistik. Det går även att förköpa biljetter via länken, direktförsäljningen på plats finns så klart kvar.

Röda Ladan är fylld av fordon, det blir auktion på plats av olika fordon, vidare kan du se en Koenigsegg Gemera, flygförevisning av JAS 39 Gripen och som vanligt underhållning, mat, helikopterflygning, finbilsparkering, marknad och mängder av fina fordon. Givetvis kommer Classic Motor att vara på plats med bland annat en Volvo PV och såklart Projekt TC.

Länkar: Vägbeskrivning och information om Tjolöholm Classic Motor

Förköp av biljetter

ÖPPETTIDER

Klockan 10.00–16.00

ENTRÉAVGIFT

Vuxen: 180 kr
Fri entré för barn under 15 år

PARKERINGSAVGIFT

Bil: 60 kr
MC: Gratis parkering

Rulla till toppen