Tjolöholm Classic Motor: dags att anmäla sig

Tjolöholm Classic Motor: dags att anmäla sig

Publicerad

Tjolöholm Classic Motor har 25-årsbileum i år. Räkna därför med en extra festlig inledning av säsongen. Den 20 maj är det dags och det är ännu inte för sent att anmäla sig.

Tjolöholm Classic Motor är starten på årets entusiastfordonssäsong. Det är inte bara en av Sveriges största träffar i sitt lag utan också, med god marginal, Sveriges största klubbträff.

– Ambitionen är att fordonsklubbar ska visa upp sig, göra reklam för sig och sprida kunskap, förklarar träffgeneralen Christer Olsson.

Förra året slogs nytt rekord med 62 olika klubbar, och med 1 300 föranmälda fordon var det fullt på fälten nedanför slottet.

Det rekordet kommer förhoppningsvis att slås i år igen och intresset har varit stort. Bland annat dyker tyska Volvo P1800-klubben upp med omkring 40 bilar.

– Om drygt en vecka, den 29 april, stänger anmälan och det är hög till att anmäla sin klubb, eller sitt fordon. Eftersom det är 25-årsjubileum i år räknar vi med att göra det till en extra festlig träff den 20 maj.

Classic Motor kommer att vara på plats, bland annat med chefredaktör Thomas Sjölunds trehjuliga Lambretta, som återvänder till Västkusten där den såldes ny av Bil & Truck i Göteborg till en skomakare i Hamburgsund. Vid Classic Motors monter finner ni även Christer Angsmans udda nyförvärv (se Classic Motor nummer 5 2018) byggd på 1960-talet med Volvo P1900-ram och en Carinakaross från Göteborg.

Länk: Anmälan till Tjolöholm Classic Motor

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Nostalgi: Majskolvar för rätta greppet

2 kommentarer

Josefine Andersson: Har ett par röda på min 50SS. Inga vibrationer och dessutom mjuka även om det är -30 ute. Inte för att jag kör moppe då. De svarta är däremot mycket hårdare oavsett temperatur och dämpar sämre.

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2019-12

  • Classic Motor Album Moped

  • Classic Motor 2019-11

  • Classic Motor 2019-10

  • Classic Motor 2019-09

  • Classic Motor 2019-08

  • Classic Motor 2019-07

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842