Tjolöholm Classic Motor: dags att anmäla sig

Tjolöholm Classic Motor: dags att anmäla sig

Publicerad

Tjolöholm Classic Motor har 25-årsbileum i år. Räkna därför med en extra festlig inledning av säsongen. Den 20 maj är det dags och det är ännu inte för sent att anmäla sig.

Tjolöholm Classic Motor är starten på årets entusiastfordonssäsong. Det är inte bara en av Sveriges största träffar i sitt lag utan också, med god marginal, Sveriges största klubbträff.

– Ambitionen är att fordonsklubbar ska visa upp sig, göra reklam för sig och sprida kunskap, förklarar träffgeneralen Christer Olsson.

Förra året slogs nytt rekord med 62 olika klubbar, och med 1 300 föranmälda fordon var det fullt på fälten nedanför slottet.

Det rekordet kommer förhoppningsvis att slås i år igen och intresset har varit stort. Bland annat dyker tyska Volvo P1800-klubben upp med omkring 40 bilar.

– Om drygt en vecka, den 29 april, stänger anmälan och det är hög till att anmäla sin klubb, eller sitt fordon. Eftersom det är 25-årsjubileum i år räknar vi med att göra det till en extra festlig träff den 20 maj.

Classic Motor kommer att vara på plats, bland annat med chefredaktör Thomas Sjölunds trehjuliga Lambretta, som återvänder till Västkusten där den såldes ny av Bil & Truck i Göteborg till en skomakare i Hamburgsund. Vid Classic Motors monter finner ni även Christer Angsmans udda nyförvärv (se Classic Motor nummer 5 2018) byggd på 1960-talet med Volvo P1900-ram och en Carinakaross från Göteborg.

Länk: Anmälan till Tjolöholm Classic Motor

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Kapa drivkedja till Monark Monarped

1 kommentar

Motorfredrik: Vad är egentligen skillnaden mellan 415h och 415? Kommer ihåg att 415 var en länk längre än 415h trots samma antal rullar. 415h var tjockare, men inte borde längden skilja?

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2018-06

  • Classic Motor - Turist på väg

  • Classic Motor 2018-05

  • Classic Motor 2018-04

  • Classic Motor 2018-03

  • Classic Motor 2018-02

  • Classic Motor 2018-01