Nominera nu

Nominera nu

Publicerad

Nu är det dags att nominera klubbar, organisationer och liknande till FIVA:s kulturpriser 2020.

Det finns gott om eldsjälar och klubbar som lägger ner oerhört mycket arbete på att hålla igång hobbyn och föra den framåt. Den internationella motororganisationen FIVA delar varje år ut tre kulturpriser och har precis börjat ta emot nomineringar till 2020 års pris.

Priserna delas ut i tre klasser: Forskning, Individer eller organisationer med ett brinnande intresse för hobbyn, samt utbildning/fortbildning.

Förra årets priser gick till ett forskningsarbete om Camillo Castiglionis (1879 – 1957) som bland annat var den största aktieägaren i BMW på 1920-talet. Norska Trondhejmsritet fick pris för sitt arbete med att återskapa motorcykelrallyt med samma namn vilket kördes åren 1919 till 1924. SchweiziskaInteressengemeinschaft Fahrzeugrestaurator (IgF) fick det sista av de tre priserna för sitt utbildningsprogram för fordonsrenoverare.

Nomineringar kan göras på länken nedan – observera att nomineringarna göra på engelska eller på franska – och alla är välkomna att nominera. Sista datum för nominering är den 31 augusti 2020.

Länk: FIVA:s kulturpris

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Classic Motors besökare

Oljeblandning Saab tvåtakt

5 kommentarer

Jim Lundberg: Hej igen! Det var en intressant tanke. Tyvärr så vet jag för lite om båtmotorer för att kunna svara på detta. Snöskotrar har även de förärats egna oljor och jag har för mig att det har med...

Futurliner

Prenumerera på Classic Motor!

Classic Motor är Skandinaviens ledande tidning för äldre fordon och startade som Signalhornet redan 1969. Vi skriver om fordon med hjul och motor, oavsett om det är från 1917 eller 1977 och oavsett ursprungsland. Folkkära favoriter blandas med exklusiva rariteter, nyrenoverat blandas med fyndskick. Genomgående är dock att fordonen ska vara i originalutförande.

Beställ prenumeration och betala direkt online

  • Classic Motor 2020-11

  • Classic Motor 2020-10

  • Classic Motor 2020-09

  • Classic Motor 2020-08

  • Classic Motor 2020-07

  • Classic Motor 2020-06

  • Classic Motor 2020-05

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842